Home
Fysiotherapie    

Manueeltherapie
Oedeemtherapie
Dry needling
Medische Fitness
Verzekering
Tarievenlijst
Fysio therapeuten
Interessante linken
Vacatures
Contact
      INTERESSANTE LINKEN

 

 
 

 

 • Fysionet
  Fysionet/K.N.G.F.
  De website van het K.N.G.F. de beroepsgroep voor fysiotherapeuten. Hier kunt u informatie vinden over aandoeningen, behandelingsmogelijkheden, zorgverzekeraars en fysiotherapie in het algemeen.

 • Rozet
  www.roset-twente.nl
  De zorg in Nederland is sterk in beweging. In 2006 is de nieuwe zorgwet van kracht geworden. Deze wet stimuleert marktwerking in de gezondheidszorg en heeft vele gevolgen voor iedereen die met zorg te maken heeft.
  De overheid geeft steeds meer taken en de regie van de zorg in handen van veldpartijen. Er wordt gestreefd naar meer openheid van de prestaties van zorgaanbieders. Onder andere de website www.kiesbeter.nl is hier een uitingsvorm van.
  De betekenis hiervan voor de verschillende eerstelijndisciplines is dat er meer informatie over praktijkvoering en prestaties openbaar zal worden. Hetgeen veelal een omslag in denken vraagt. ROSET kan een bijdrage leveren voor de beroepsgroepen met betrekking tot het ontwikkelen van benchmarking, benoemen van prestatie-indicatoren etc.

 • Hart in Beweging
  Hart in Beweging
  De beweegorganisatie voor hartpatienten.
Fysio - Inn en alle samenwerkende praktijken willen u verder nog even wijzen op het volgende. Als u twijfelt over de oorzaak van uw klachten is het altijd het beste om uw huisarts of specialist te raadplegen.